U samim Nerezinama imamo nekoliko plaža pogodnih za obiteljsko uživanje.

Glavna gradska plaža je plaža Rapoća.  

Rapoća Beach

Plaža Rapoća

Nalazi se u samom centru mjesta, između glavne luke i uvale Fratrija u smjeru prema mjestu Osor. Plaža je udaljena 200-300 metara od Vila Iginia. Na plaži Rapoća imamo za svakoga ponešto. Ravni betonski dio nalazi se najbliže centru mjesta. Ima dovoljno mjesta. Ulaz u vodu je po stepenicama te ima i rampu za postepen ulazak u vodu. U produžetku se nalaze stijene pogodne za sunčanje, te manje plažice sa oblutcima. Idealno za manju djecu zbog postepenog ulaska u more, te mjesta za igranje.

Na taj dio nastavlja se plaže za svačiji ukus. U neposrednoj blizini lučice Fratrija nalazi se dio sa pjeskom. Na plaži su dostupni tuševi, kabine za presvlačenje, te ugostiteljski sadržaji.

Plaža Lučica

Plaža Lučica

Plaža Lučica

Na drugu stranu od glavne luke dolazimo do predjela Lućice. Plaža je od ravnog dijela i kamenog pristupa u vodu. Dio sa oblutcima i sitnijim šljunkom nudi postepeni ulazak u vodu. Ova plaža je udaljena desetak minuta hoda od Ville Iginia.

Plaža Galboka

U produžetku dolazimo do brodogradilišta i do treće luke u mjestu, luke Biskupija. Ulaskom u luku dominira stari brod Mirna, koji je ovdje usidren i potopljen kako bi se napravio lukobran od valova za vrijeme jačeg vjetra.. Uz sami lukobran nalazi se uređena plaža sa postepenim ulaskom u more, tušem, toaletom. U nastavku od ove plaže dolazimo do osamljenih stijena za sunčanje. Na samom kraju mjesta nalazi se velika uvala i plaža Galboka.

Ukoliko dolazite prvi puta u Nerezine, vjerujemo da ćete za par dana pronaći svoju omiljenu plažu, te da ćete se uvijek rado vraćati na nju.

Plaža Ridimutak

Plaža Ridimutak

Plaža Ridimutak

Za one kojima nije teško autom otići na obližnju plažu preporučili bi plažu Ridimutak. Plaža se nalazi na cesti prema mjestu Osor, odmah nakon izlaska iz mjesta Nerezine. Plaža je u šumi te ima puno mjesta za uživanje u hladovini kada se ne kupate. Ulaz u vodu je na dvije strane. Jedna strana, odmah uz parkiralište je s oblutcima i sitnim šljunkom, a malo dalje u nalazi se uvala sa pijeskom, dječjim pješćanikom. Ulaz u vodu je postepen, a cijela uvala je pješčana sa kristalno čistom vodom. Uz plažu nalazi se i Ridimutak beach bar u kojemu se možete osvježiti hladnim ili toplim napitcima, te pojesti obrok bez da sami morate kuhati. U večernjim satima ovdje je vrlo živo i vjerujemo jedno od ljepših dijelova za sve dobne skupine. Mogućnost dolaska do plaže je i pješke, po uređenoj pješačkoj stazi koja počinje u gradskoj luci u Nerezinama i završava kraj plaže Ridimutak, 20-tak minuta hoda od Vila Iginia.