Najam kuće za odmor makako god izgledao jednostavno, to nije.

Nebrojeno puta možemo svjedočiti odabiru prave kuće za odmor, te ubrzo nakon oduševljenja pocije preispitivanje odluke.

Kuća za odmor, za razliku od hotelske sobe, ima puno više mjesta i u pravilu veći broj ljudi boravi u istom objektu. Obitelji s djecom i njihovi prijatelji(vjerojatno isto s djecom).

Hrvatska puna života

Kao top destinacija za ljetni odmor prepoznata je Hrvatska od strane mnogih slavnih osoba i milijunima turista koji je svake godine posjete. Krilatica Mediterana, prekrasne obale, bogate kulturne i prirodne ljepote epitet je koji nosi Hrvatska.

Hrvatska obiluje prirodnim ljepotama (Nacionalni Parkovi: Plitvice, Krka, Kornati, Brijuni, Mljet, ...) i koje god destinaciju i kuću odabrali za odmor uvijek ćete u blizini pronaći neki nacionalni park, park prirode ili bilo koju drugu prirodnu ljepotu koju trebate posjetiti da upotpune Vaš odmor.

 

Obitelji s djecom - city breaks prilagođen djeci

Obitelji s djecom najčešće izabiru kuće koje su barem malo udaljene od ceste, od drugih kuća kako bi imali puni komfor i privatnost. Trenutno vam nudimo kuću koja ima vrlo veliku okućnicu gdje se djeca mogu poigrati roditeljima na oku.

U blizini se nalaze teniski tereni, igralište za nogomet, odbojku na pijesku, rukomet ,...

Plaža

Na samo 5 minuta od kuće nalazi se gradska plaža koja nudi različit tip tla prema željama. Od stjenovitog, manjih kamenčića oblutaka, to ravne površine za vaše ručnike.

 

Nerezine harbour

Nerezinska luka

In the calm of the day, you can enjoy a walk along the sea that stretches for miles in the direction of Osor and Sv. Jakov. 

For hiking enthusiasts, the marked hiking trail starts just 5 minutes from home. From the top of Osoršćica (529 m above sea level), there is a view towards the whole Gulf of Kvarner, Velebit, and in good visibility conditions, the view extends to Italy.

 

Provjerite zauzetost i isplanirajte odmor iz snova.

Rezervirajte svoje mjestao sada !